A VELUX megújult tetőablak kínálata még jobb energiahatékonyságot nyújt még jobb áron

Kiemelt híreink

2017. március 20.

Jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás és az ezzel járó rezsiköltség megújult termékválasztékunknak köszönhetően. A kiváló minőségű és hőszigetelőképességű 3-rétegű üvegezéssel rendelkező tetőtéri ablakok forradalmian kedvező áron érhetők el idén áprilistól, így minden eddiginél több háztartás javíthatja otthona energiahatékonyságát ezek beépítésével.

A 3-rétegű üvegezést kínáló tetőtéri ablakok igen költségesek voltak a piacon, így korábban kevés lakástulajdonos engedhette meg magának őket. A VELUX Standard Plus kínálat 3-rétegű üvegezéssel, azonban bárki számára elérhető, akinek fontos az ár és a minőség, ugyanis a 2-rétegű üvegezést megközelítő áron, a minőséget illető megalkuvás nélkül vásárolható meg.
Megújult Standard Plus választék

A Standard Plus ablakok újdonsága a kiváló hőátbocsátási tényező az új 3-rétegű üvegezéssel. A  teljes ablakszerkezet Uw-értéke  1,1 W/m2K. Ezzel a hőátbocsátási értékkel ezek a tetőtéri ablakok nemcsak az aktuális energetikai követelményértékeket teljesítik, hanem a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják.  

VELUX GLL fa tetőtéri ablak esetén a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag, és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet. Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártjuk, a plusz
 EPS hőszigetelést az ablakszárny és a tok csatlakozási pontjainál használjuk a hőszigetelés javítása érdekében. 

Felületi karbantartást nem igénylő  VELUX GLU tetőtéri ablakok magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartás mentes.  ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártjuk. A fát kemencében rendkívül magas hőfokra hevítjük. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. A végeredmény jobb hőszigetelés és szilárdság. 
Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással, melynek célja, hogy az ablak zárt állapota esetén a helyiség háttérszellőztetéséről gondoskodjon.

3-rétegű üveggel

Standard tetőtéri ablak választékunk is módosult

VELUX GZL felső kilincses illetve GZL B alsó kilincses fa tetőablak kínálat kiegészült a karbantartás nem igénylő felülettel rendelkező változattal. Emellett a VELUX Cégcsoport megnövelte a kétrétegű üvegezéssel kínált tetőtéri ablakok energiahatékonyságát is, 7%-kal jobb hőszigetelést eredményezve. 

Az ablakokat minimum 25 év élettartamra terveztük, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.
thermotechnology szigetelés
tetőablak poliuretán bevonattal