tetőtéri gyerekszoba
fürdőszoba tetőtérben

Tetőtérrel előtérbe kerül a tér! 

Élvezze a több teret és a sok napfényt! Akár munka, akár pihenés céljából szeretne elvonulni otthonában, egy tetőtér rengeteg lehetőséget ad.  


Miért válassza a tetőteret?

  • Több tér – Hosszú távú megoldást és rengeteg variációs lehetőséget ad egy tetőtérrel rendelkező ingatlan. Ha ma még úgy is gondoljuk, hogy elegendő terünk van, a gyakorlat azt mutatja, hogy könnyen ki lehet nőni bármely lakóteret. A tetőtér kézenfekvő megoldást tud nyújtani a megváltozott családi helyzetre is, például ha új családtag érkezik, ha nőnek a gyerekek, vagy szeretne összeköltözni a család.
  • Több nyugalom - A tetőtéri helyiségekben magasan vagyunk, közel a természethez, jó a kilátás és csendesebb, mert az utcazaj fölé kerülünk. Félrevonulhatunk egy kis nyugalomért - legyen szó pihenésről vagy munkáról - akkor is, ha az alsó szinten zajlik az élet.
  • Több kert - A tetőtér lehetőséget ad arra, hogy nagyban megnöveljük életterünket úgy, hogy ez nem megy a környezet rovására, megmarad mindennapi használatra a kert, ami miatt mindenki családi házba vágyik.
  • Több praktikum – A ferde tetősík rengeteg kreatív és napfényes megoldást kínál bármilyen helyiséget is szeretnénk kialakítani a tetőtérben. Ne feledkezzünk meg a mai modern tetőtéri árnyékolókról sem, melyekkel nem csak hasznos, hanem dekoratív lakóterek alakíthatóak ki.
  • Több megtakarítás - Egy nagyobb otthon vásárlásához szükséges összeg töredékéből a tetőtér kényelmes lakótérré alakítható.
gyerekszoba a tetőtérben
Gyerekszoba
velux tetőtéri ablakok a lakásban
Hálószoba

Ha tér, akkor tetőtér! Fedezze fel a tetőtérben rejlő végtelen lehetőséget!


Már rendelkezik tetőtérrel? Segítünk kihozni belőle a legtöbbet!

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő VELUX tetőtéri ablakot és kiegészítőket. 

Nézze meg árajánlatunkat!