A VELUX Ajánlott Beépítők a VELUX Magyarország Kft.-től függetlenül működő, önálló gazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozók vagy gazdasági társaságok alkalmazottai, akik a VELUX tetőablakokkal, árnyékolókkal, fénycsatornával és hőszigetelő felülvilágító kupola termékekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudást tanfolyamaink eredményes elvégzésével megszerezték. A minőség biztosítása érdekében munkájukat folyamatosan ellenőrizzük, VELUX ajánlott beépítői státuszukat referenciamunkák bemutatásához kötjük. Ha a VELUX termékek beépítéséhez keres szakembert, válasszon ajánlott beépítőink közül az alábbi téképes listából.

A térképes kereső használata

1. Kérjük, az Ön címe mezőbe írja be pontosan a címet (minimum az irányítószám megadásával, de a pontosabb keresés érdekében akár település, utca, házszám) ahol a VELUX tetőtéri ablakok illetve egyéb VELUX termékek beépítésre kerülnek.
2. Ha szűkítene a távolságon, a legördülő listából az 50 km-es alapértelmezett távolságot kisebbre állíthatja. 

A keresés gombra kattintva a térképen láthatóvá válnak a megadott távolságon belül található Ajánlott tetőablakbeépítő partnerek.fénycsatorna lapostetőbe
tetőablakcsere olcsón

Költségek

Az ablakcserét, fénycsatorna beépítést végző szakemberek munkadíját nem tartalmazzák a termékek árai. 

Az alábbiakban összefoglaltuk Önnek, hogy nagyságrendileg milyen munkadíjakkal kalkulálhat.

Ablakcsere belső burkolat 
(káva) megbontása nélkül
 
Ablakcsere új  burkolattal
(káva) együtt
 
 Fénycsatorna beépítés

15.000 - 25.000 Ft
 25.000 - 35.000 Ft
 30.000 - 35.000 Ft 
Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. Nem tartalmazzák az anyagokat. Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos árakról érdeklődjön a beépítőnél.