ablakcsere velux

Ismerősek Önnek ezek a panaszok?


 • „Kiszökik a drága fűtési energia…”
 • „Egész télen párás az ablaküveg…”
 • „Lötyög a szárny a keretben…”
 • „Az ablaküveg ontja a meleget nyáron…”
 • „Minden évben kezelnem kell a fát penész ellen…”
 • „Állandóan huzatot érzek az ablak felől…”

Ha VELUX tetőtéri ablakra cseréli a régi HUNG-VELUX ablakát, biztos lehet abban, hogy: 

 • az új VELUX tetőtéri ablakok 2-szer jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek* - az ablak hővesztesége legalább 50%-kal csökken! 

A régi (1986-2003 között forgalmazott) VELUX tetőtéri ablakok cseréje után a hőveszteség több, mint 50%-kal csökken VELUX Standard Plus ablak alkalmazásakor, mivel
  > a régi ablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 2,8 W/m2K
  > az új Standard Plus ablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,1 W/m2K
  > 1,1 / 2,8 = 40% - azaz 60%-kal csökken a hőveszteség

  Az állítás a VELUX Standard tetőablakok esetén is megállja a helyét, mivel
  > a régi ablak hőátbocsátási tényezője: Uw= 2,8 W/m2K
  > az új Standard ablakok hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,3 W/m2K
  > 1,3 / 2,8 = 46% - azaz 54%-kal csökken a hőveszteség

A hőveszteség tehát bármely 2003-ig forgalmazott VELUX tetőtéri ablak (FVI, GZL, GGL, GHL típusok) új VELUX tetőtéri ablakra történő cseréje esetén legalább 50%-kal csökken.

 • +10% Az üvegfelület (mérettől függően) akár 10%-kal nagyobb lehet.

  Az ingyen napenergia csökkenti a fűtési költségeket.
 • -60% A hőveszteség (üvegtípustól függően) akár 60%-kal csökken.

  Melegebb van a szobában, kevesebb az energiafelhasználás.
 • +60% Az ablakra szerelt külső hővédő rolóval akár 60%-kal megnő azon órák száma, amikor bent max. 26 fok van, tehát nyáron hűvösebb van a szobában.
A felsoroltakon kívül a beépített, zárt állapotú szellőztető, a faanyag minősége, a tökéletes légzárás  Önnek további javuló komfortérzetet jelent már Standard ablak esetén is.
Új VELUX tetőtéri ablakkal megszűnik az eddigi huzatérzet, az ablaküveg felülete belülről melegebb lesz, mint eddig, és az utcáról is kevesebb zaj szűrődik be. Bízza ránk magát!
elettartam 25 év

Évtizedekre szóló minőségi megoldás


Legalább 25 év élettartam 

A VELUX több mint 75 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert termékeink folyamatosan idomulnak az építkezők változó igényeihez. A minőség tekintetében soha nem ismertünk kompromisszumot. Kiváló minőségű, válogatott fa alapanyagokkal, folyamatos fejlesztéssel és a korszerű gyártástechnológiával biztosítjuk tetőtéri ablakaink tartósságát. 25 év élettartamra* terveztünk minden típust. 

*Rendeltetésszerű használat, karbantartás és beépítés mellett a VELUX tetőablakok élettartama min. 25 év. (A minőségellenőrző tesztek során 25 000 alkalommal nyitjuk ki és csukjuk be az ablakszárnyat, ami 25 év normál használatnak felel meg.)

Nézze meg videónkat:

 

tetőablakcsere olcsón
Kevesebb fűtési költség 
Kiváló hőszigetelésű ablakokkal

A mai, új generációs VELUX tetőtéri ablakok teljesítik a modern hőszigetelési követelményeket és a hatósági előírásokat. Az innovatív 3-rétegű üvegezéssel rendelkező Standard Plus tetőablakokkal megfizethető a jobb energiahatékonyság. A Standard Plus ablak alacsony, 1,1 W/m2K  és az üveg 0,6 W/m2K U-értéke (hőátbocsátási tényező) a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad. Csökkentse Ön is a fűtési költségét! 
Megnézem a típusokat
05_számológép_940
Ésszerű beruházási költségek
Széles típus- és méretválaszték az Ön igényei szerint

Tetőtéri ablakaink választékában többféle nyitásmódú, működtetésű, hőszigetelő üvegezésű és felületkezelésű típus közül választhat, akár 17 méretben. Így Önnek lehetősége nyílik akár helyiségenként más-más felszereltségű típust választania igényei szerint, ésszerű keretek között tartva az ablakcserére fordítandó költségkeretét. Segítünk Önnek a választásban
energiahatékony otthonok
Hőszigetelés, védelem és passzív napenergia hasznosítás az üveggel
Korszerű hőszigetelő üvegezések

Régi tetőablakában talán az üvegezéssel volt a legkevésbé elégedett. A VELUX tetőtéri ablakokat olyan üvegezésekkel láttuk el, mely Önnek az adott típusban a legjobb megoldást nyújtja. Minden ablakunk kívül edzett üvegezésű, hogy ellenálljon a legzordabb időjárásnak is. Emellé választhat belső biztonsági, napvédő és esőzajcsökkentő, extra energiatakrékos háromrétegű vagy egyéb üvegezést is.
ikon
Nagyobb komfort
Kiegészítő termékek könnyű elérhetősége
Az új VELUX tetőtéri ablakok tökéletesen hőszigetelnek, velük jobban hasznosul a fűtési energia és kellemesebb lesz a hőérzet a tetőtérben, mint korábban. Ha extra hőszigetelésre, hőhídmentes csatlakozásra vágyik a tetőszerkezethez, válasszon beépítőtermékeket, melyek fokozzák a tetőtéri ablakok hőszigetelését, víz-és párazárását. 
Ha az új ablak megvásárlásával egyidőben külső hővédő rolóval védi az üveget, és így otthonát, akkor a nyári hőségben akár 5-6 fokkal hűvösebb lehet a lakótérben. Télen pedig belső energiarolóval akár 34%-kal is javítható az ablakok hőszigetelő képessége.  
ikon
Egészséges beltéri klíma
beépített szellőzőnyílás minden típusban

Minden felső kilincses tetőablaknál egy kattintás az egyedülálló kilinccsel, és máris friss, szűrt levegő áramlik a lakásba, miközben az ablak zárva marad. Megnézem a felső kilincses típusokat 

Az alsó kilincses típusoknál a szárny felső részébe épített kétfokozatú résszellőzővel otthona akkor is lélegzethez jut, ha senki sincs otthon. Egy vagy kétszeri kattintással Ön szabályozhatja, hogy mennyi levegő jusson a lakásba. Megnézem az alsó kilincses típusokat