Fedezd fel a felújítás 7 alapelvét! Néhány apró változtatással is csodákra vagy képes, ha tudod, hogyan csináld. Iratkozz fel 7 részes hírlevelünkre, hogy megtudd, hogyan tudod megteremteni az otthont, amelyre mindig is vágytál!

Az otthonod így is szuper, de nézd meg, hogyan lesz még jobb

Ha a felújítás során ezt a 7 alapelvet követed, te is beléphetsz egy egészségesebb és kényelmesebb élet kapuján!

Több hely

Tágasabb otthonra van szükséged? Építs arra, ami már megvan: a tetőtér lehet a megoldás! Nemcsak a rengeteg természetes fény miatt ideális, hanem az építkezésen is spórolhatsz: hiszen nem kell alapozni, és már a tető is kész.

Több napfény

A beáramló fénytől teljesen más képet kap egy szoba, ezért érdemes alaposan átgondolni, hová tesszük az ablakokat, és mekkora üvegfelületünk lesz. Így az új helyiségek nemcsak fényárban úsznak majd, de mindig lesz bent friss levegő, a kilátásról nem is beszélve! Használd ki a padlástérbe beáramló természetes fényt!

Kevesebb energia

A falak és a tető szigetelése mellett ne felejts el minőségi tetőablakokat választani, amelyek nem hagyják kiszökni a hőt. Egy modern, költséghatékony fűtési rendszerrel is sokat spórolhatsz!

Hő elleni védelem

Hogyan előzd meg a túlmelegedett tetőteret? A forró nyári napokon alig várjuk, hogy elbújhassunk a nap elől, és mind ismerjük az érzést, mikor végre kialudhatnánk magunkat, de felébresztenek az első napsugarak. Az ilyen kényelmetlenségeket egyszerű elkerülni, ha megfelelő árnyékolót választasz a tetőablakaidra!

Szellőzési rendszer

A beltéri levegő sokszor még rosszabb minőségű, mint a kültéri. Ezért a jó szellőzés nemcsak az ideális hőmérséklet fenntartásához elengedhetetlen – főleg nyáron –, hanem az egészségünk miatt is!

Lépcsőfeljáró

Felújításkor az ügyfeleink sokszor nehéz szívvel tervezik be a lépcsőfeljárót, hiszen elpazarolt helynek tűnik. De ha tudod, mi mindenre használd, még hozzá is adhat a ház értékéhez! Kevesen tudják, de a megfelelő szellőzésben és a természetes fény elosztásában is fontos szerepe van.

Szakaszolás

Nem kell túlterhelned magad, inkább oszd szakaszokra a felújítási folyamatot! Így egyszerre csak egy dologra kell odafigyelned, főleg, ha a fokozatok között szünetet is tartasz. Így mentálisan és pénzügyileg is kevésbé lesz megterhelő a folyamat.

Az otthonod így is szuper, de nézd meg, hogyan lesz még jobb

Ha a felújítás során ezt a 7 alapelvet követed, te is beléphetsz egy egészségesebb és kényelmesebb élet kapuján!

És a te felújításod milyen lesz?

Bemutatjuk a Hučko családot!

A szlovákiai kisvárosból származó Hučko család régóta gondolkodik azon, hogyan kezdje el a 70-es években épült tipikus négyzet alakú ház felújítását, amelyet a nagymamájuktól örököltek. Számukra nagyon fontos volt, hogy minél kevesebb szénlábnyomuk legyen. A fiatal család modern módon szeretne élni.

Project: RenovActive Slovakia

Alapos tervezés

Az építész 7 reprodukálható elvet alkalmazott a meglévő ház potenciáljának maximalizálására, miközben megőrizte annak vizuális identitását. A lakótér kerttel való összekapcsolása és a tetőtérre nyíló nyitás teljesen új életminőséget adott a háznak.

Kivitelezési munkálatok

A felújítás eredménye nem csak energiamegtakarítás, hanem mindenekelőtt a beltéri klíma és az életszínvonal minőségének javulása. Az egyszerű kivitelezhető átalakítások, az általánosan elérhető technológiák és anyagok felhasználása biztosította az ilyen jellegű felújítás gazdaságos megfizethetőségét, akár egy új épülethez hasonló szinten is.

Élet az új házban

„A ház pont olyan, mint amire számítottunk, még egy kicsit jobb is. A szobák nagyon jó elrendezésűek, a beltéri klíma kiváló, a szellőzés is jól működik. Szeretünk itt élni” – mondja Jozef, a tulajdonos.

Legyen tiéd a tudás ingyen

Legyen tiéd a tudás ingyen

Hogyan szabhatod az otthonodat még inkább a te igényeidhez, és biztosíthatsz egészségesebb életkörülményeket? Szakértőket kérdeztünk olyan felújítási alapelvekről, mint hogy hogyan varázsolhatjuk tágasabbá a tereinket, milyen energiatakarékossági tippeket érdemes ismerni, és hogy hogyan biztosítsuk a kényelmes hőmérsékletet egész évben. Iratkozz fel 7 részes hírlevélsorozatunkra, és válj te is szakértővé, ha felújításról van szó!

Elég napfényesek a szobáid?

Húzd el a csúszkát, és nézd meg, hogy változtatja meg a szoba hangulatát a beáradó természetes fény! Neked melyik szobádra férne rá egy ilyen átalakítás?

Jogosult vagy támogatásra?

Ha VELUX tetőablakokat telepítesz az otthonodba, lehet, hogy jogosult vagy otthonfelújítási támogatásra! Itt kiderítheted, van-e elérhető állami támogatás a terveidhez.

Legyenek a te szobáid is jobbak, nagyobbak, világosabbak

A VELUX tetőablakok kombinációjával kétszer annyi napfényt tudsz beengedni! Ráadásul még több kilátást és nagyobb térérzetet biztosít, ami olyan kellemes légkört teremt, hogy rögtön az új kedvenc helyeddé válik majd!

Fedezd fel a VELUX ablakkombinációs megoldásait >

Éld át a különbséget

Fedezd fel a VELUX ablakkombinációs megoldásainak átformáló erejét!

Bővítsd az ablakokat

Bővítsd az ablakokat