Szeretné megóvni tetőterét a túlmelegedéstől?

Hűvös tetőtér a legforróbb nyári napokon is
VELUX redőnyökkel

Sokszor tapasztalunk hőséget, amikor a kinti hőmérséklet felszökik. A VELUX hővédelmi kiegészítők a legjobb megoldást nyújthatják. Könnyen és gyorsan felszerelhetőek, így azonnali megoldással szolgálhatnak a legforróbb nyári napokon is.

Hővédelem

Az otthoni hőmérséklet csökkentésének egyik legjobb módja a megelőzés. A VELUX külső megoldások csökkentik a benti hőmérsékletet azáltal, hogy blokkolják a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablak felületét. Kint tartják a meleget, hűvös, kényelmes hőmérsékletet tartanak fenn a szobájában a meleg nyári hónapokban.

Ha élvezni szeretné a nyarat, akkor tegyen megfelelő hővédelmi intézkedéseket. A külső redőnyökkelhővédő fényzáró rolókkal és hővédő rolókkal a VELUX tetőablakok tulajdonosai kiválaszthatják az igényeiknek tökéletesen megfelelő terméket, ami minden forró nyári napra az optimális energiatakarékos megoldást jelenti.

Tudjon meg többet a hővédelmi megoldásokról > 

heat-protection

Könnyű felszerelés

A VELUX külső hővédő termékei akár 30-60 perc alatt felszerelhetők. Úgy tervezték őket, hogy akár belülről a szobából fel lehessen szerelni, megkönnyítve a munkafolyamatokat. A külső hővédő termékek gyors és egyszerű megoldást jelentenek Önnek, hogy a forró napokon azonnali megkönnyebbülést érezhessen tetőterében.

Sőt, a napelemmel működő rolók és redőnyök telepítéséhez nincs szükség vezetékekre és villanyszerelésre, a folyamat nagyon gördülékenyen. Ideális kézi- és már telepített ablakokhoz. Minden VELUX elektromos vagy napelemes termékhez gyárilag előpárosított, falra is szerelhető kapcsoló tartozik, amely még egyszerűbbé teszi a telepítést.

Az elektromos és napelemes redőny felszerelését bízza szakemberre!

easy-installation

Még több előny

A zajt és a fényt is ki szeretné zárni úgy, mint a hőséget? Fontos Önnek a természetes fény és a zavartalan kilátás napközben? A különböző helyiségek használatuknak megfelelően eltérő hővédő megoldásokat igényelnek.

A redőny nemcsak a hőt zárja ki, hanem segít a szoba besötétítésében fényes nappal és véd a zaj ellen, ezért ideális választás hálószobákhoz és gyerekszobákhoz. De nemcsak nyáron profitálhatunk ebből a megoldásból: ha kint hideg van, a redőny segít az energiatakarékosságban, mert javítja a tetőablak szigetelését. ráadásul megvédi az ablakot a külső környezet okozta sérülésektől is.

Azonban minden tetőtérben vannak olyan területek, ahol a nappali fény elengedhetetlen. Azokhoz a helyiségekhez, amelyek hatékony hővédelmet igényelnek, de nem igényelnek sötétítést, a VELUX hővédő rolókat ajánljuk. A hővédelem mellett a hővédő rolók beengedik a nappali fényt is, így kellemesen világos marad a helyiség például a játékhoz vagy a házi feladat megírásához és az ablakon is ki lehet látni.

Ha mind a hő, mind a fény kizárására szükség van, a hővédő fényzáró roló időjárásálló és hővisszaverő szövetével teszi ezt lehetővé. Ez a hővédelmi megoldás napelemes távműködtetésű változatban kapható.

Hasonlítsa össze és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő hővédelmi megoldást.

 

more-benefits

Kényelmes működtetés

A napenergiával működő vagy elektromos működtetésű VELUX redőnyök jelentős kényelmi tényezőt biztosítanak, mivel a redőnyhöz mellékelt, gyárilag előpárosított falra is szerelhető kapcsolóval egy gombnyomásra biztosíthatja a hővédelmet és a fényzárást.

Minden elektromos és napelemes VELUX termék bárhonnan vezérelhető okostelefonnal és hangvezérléssel a VELUX App vagy a VELUX ACTIVE intelligens, beltéri klímaszabályozó által, melyek kiegészítőként kaphatók. Ez lehetővé teszi a hővédelmi termékek külső időjárási adatok alapján történő vezérlését is. Ha az előrejelzés magas hőmérsékletet mutat, a termékek automatikusan megvédik az otthonát a túlzott felmelegedéstől, a tetőtéri ablakok pedig kinyílhatnak, hogy beengedhessenek egy kis friss levegőt és fenntarthassák az egészséges levegőminőséget.

Fedezze fel a VELUX App Control-t >

Fedezze fel a VELUX ACTIVE-t >

Találja meg vagy lépjen kapcsolatba beépítőjével

Fedezzen fel még több megoldást

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb VELUX megoldást.

Töltse le az ingyenes útmutatónkat

Töltse le az ingyenes útmutatónkat

Hogyan válasszon redőnyt vagy külső hővédő rolót?

Szabályozza hatékonyan a napfény mennyiségét és a hőmérsékletet tetőterében VELUX redőnyökkel vagy hővédő rolókkal. Töltse le ingyenesen útmutatónkat, és derítse ki, melyik megoldás felel meg Önnek a legjobban!

Segítségre van szüksége?

Keresse Vevőszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.: +36 1 436 0601

E-mail.: vevoszolgalat@velux.com

Minden VELUX termékünket a való életre terveztük és teszteltük. Rolóinkat egymás után több ezerszer fel- majd lehúzzuk és extrém hőhatásnak tesszük ki. Redőnyeink helytállnak az esővel és a széllel vívott könyörtelen csatákban. A rolók anyagát erőteljesen húzzuk, rángatjuk, összenyomjuk, csak azért, hogy biztosan ígérhessük: termékeink megőrzik színüket és alakjukat a több éves használat során.