Fedezzen fel 5 történetet, ami a fény segítségével a tereket kedvenc helyekké varázsolja!

A nappali fény feltárja a valódi színeket, a mesterséges fény nem.

Teremtsük meg a legjobb helyet a gyerekeink számára. A megfelelő tájolás és az optimális nappali fény az, ami egy szobát tökéletessé  tesz.

Napfény és a felhők teszik a szobát élhetővé

Itt töltjük a legtöbb időt, amíg otthon vagyunk. A napfényt nem lehet helyettesíteni, egész nap változik az intenzitása és a színe. Csökkentheti a fáradtságérzetet, és magát a nappalt is meghosszabbítja a szobában..

A fényviszonyok hangulatot, drámát és intrikát teremtenek egy helyiségben.

A modern bungaló rengeteg fényt kínál, amely a leginkább használt helyeket célozza meg. A a fény felülről történő beengedése a belső térbe ideális módja az alaprajz középső részének megvilágítására. A tető gerincénél lévő nyitott mennyezet a békés és kiváló dizájnt biztosít.

Az építész kötelessége, hogy a napot az épület belsejébe behozza.

Az üres padlás vonzó lakássá alakítása számos lehetőséget kínál. De csak a megfelelő mennyiségű napfény és az ablakokon keresztül nyíló gyönyörű kilátás adhat igazán különleges varázst egy tetőtéri lakásnak.

Minden helyiségnek természetes fényre van szüksége.

A természetes fényű fürdőszoba mindenkinek álma, aki lakásban él. Használja ki a napfürdő lehetőségét anélkül, hogy megbolygatná a magánéletet. Ez a kis változás nem csak a tulajdonos elégedettségét növeli, hanem az egész ingatlan értékét is.

A nappali fény biztosításának stratégiája megváltoztatja a játékot, ha jó vagy rossz helyiségtervezésről van szó.

A hatékony munkavégzéshez olyan helyiségre van szükség, amely több mint egy íróasztal, rajta egy laptoppal. A legfontosabb dolgok az otthoni iroda számára: sok természetes fény, friss levegő és megfelelő árnyékolás.