GGU 008230 passzívház-tanúsítvánnyal rendelkező tetőtéri ablak hideg éghajlatú régiókra

GGU
tetőhajlásszög

A VELUX tetőtéri ablakok kínálatában a GGU 008230 típust ajánljuk abban az esetben, ha Passzívház-tanúsítvánnyal rendelkező építőanyagok szükségesek egy épületbe. E termék az első és egyetlen tetőtéri ablak, amely hideg éghajlatú régiókba* megkapta a Passzívház-tanúsítványt, mint azt térkép is mutatja.

A tetőtéri ablak üvegezése háromrétegű üveg kívül és kétrétegű üveg belül. 

Az ablak U-értéke Uw=0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), mely a legjobb a piacon. A tetőtéri ablak napelemes működtetésű. A magasabb komfortfokozat eléréséhez napelemes redőnnyel vagy napelemes külső hővédő rolóval szerelhető fel. Mindhárom terméket az egyedülálló érintőképernyős vezérlőnkkel működtetheti az Önnek legkényelmesebb módon.

Tanúsítvány letöltése (pdf): VELUX tetőtéri ablak passzív házakhoz

* Süllyesztett beépítés szükséges EDJ 2000 vagy EDN 2000 süllyesztő beépítő készlettel.

Tetőablak előnyök

 • Energiamegtakarítás – a legjobb a piacon

 • Kiváló komfort az előre betáplált szellőztető programok használatával

 • Nem kell aggódni az eső miatt – esőérzékelő

Részletes ismertető

Karbantartásmentes
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  Kiváló energiahatékonyság

  A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül.
  Innovativitása, hogy az ablak fa magja hőkezelést kap. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. A végeredmény kiváló energiahatékonyság, jó hőszigetelés és szilárdság.
  Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.
  Karbantartásmentes
 • 2
  Háromrétegű külső üveg

  Háromrétegű külső üveg

  A tetőablak korszerű háromrétegű külső és kétrétegű belső üvegezéssel készül – az extra hőszigetelésért. Otthonában a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  A GGU 008230 ablak üvegét kimondottan passzívház elvek szerint tervezett és kivitelezett épületekbe terveztük.
 • 3
  Napelemes  működés

  Napelemes működés

  A tetőtéri ablakot napelemes távirányítóval szállítjuk, mellyel az ablak nyitása-zárása egyszerű és energiatakarékos.
  A gyenge beltéri levegőminőség komolyan befolyásolja az általános közérzetünket és jóllétünket, néhány napi rutin beiktatásával azonban nagy hatást gyakorolhatunk a beltéri komfortra. A külön rendelhető érintőképernyős vezérlő ebben segítségére lesz. Csak használja az előre betáplált szellőztető programokat és élvezze az automata szellőztetés előnyeit anélkül, hogy gondolkodnia kellene ezen.
 • 4
  Esőérzékelő

  Esőérzékelő

  Minden napelemes tetőtéri ablak esőérzékelőt is tartalmaz, így az ablak automatikusan bezáródik, ha elered az eső.  Rendkívül hasznos funkció, ha Ön elfoglalt, másik helyiségben vagy házon kívül tartózkodik: soha nem kell aggódnia amiatt, hogy az eső kárt tesz berendezési tárgyaiban.
 • 5
  Ablaktisztítás

  Hogyan tisztítsa a tetőtéri ablakot

  Könnyen tisztítható karbantartásmentes poliuretán felület és nyitható kétrétegű belső üveg.
 • 6
  Karbantartás

  Karbantartás

  Ha meg akarja hosszabbítani VELUX tetőtéri ablaka élettartamát vagy csak javítana állapotán, forduljon hozzánk.
  A karbantartáshoz olyan termékeket kínálunk, amelyek jó szolgálatot tesznek, ha ki akarja cserélni a levegőszűrőt, el akar tüntetni egy karcolást, meg akarja olajozni a vasalatot, le akarja lakkozni az ablakot.

  A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható Alkatrész Webáruházunkban. 

 • 7
  Árnyékolók és redőnyök

  Árnyékolók és redőnyök

  Tetőtéri ablakához érdemes árnyékolót is választania. VELUX tetőtéri ablak árnyékolóink között megtalálja az igényeinek megfelelőt, mely illeszkedik otthona és tetőtéri szobája stílusához. Minden helyiségre van ajánlatunk Önnek, legyen szó dekorálásról, hő-vagy fényvédelemről, biztosan talál megoldást gazdag szín-és mintaválasztékunkból. Válassza ki még ma tetőablak árnyékolóját!

Válassza ki az Ön tetőtéri ablakát

A VELUX tetőtéri ablakok különböző anyagokból, különböző üvegezésekkel és többféle működtetési móddal kaphatók. Kattintson a megfelelő gombra további információért.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.
 • Belső felület
 • Külső borítás
 • Üvegezés

SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.

VELUX vevőszolgálat


A termékek árával kapcsolatban érdeklődjön vevőszolgálatunkon: