Ha nem rendelkezik távműködtető egységgel

Ez a cikk azt mutatja be, hogyan állíthatja vissza a termékeit alaphelyzetbe az új VELUX Touch beállításának véglegesítéséhez.

Készítse elő a termékeit az új VELUX Touch általi felfedezésre.
FONTOS: Kövesse a helyzetének megfelelő eljárást az alábbiak közül.

Újonnan beépített termékek párosított távműködtető egység nélkül

 1. Párosítsa a termékhez mellékelt fali kapcsolót a beépített VELUX termékhez kapott utasításokat követve.
 2. Térjen vissza VELUX Touch készülékéhez, és indítsa újra a termékek hozzáadását a fali kapcsolóhoz kapott utasításokat követve.

Telepített termékek sérült (vagy elveszett) vezérlővel

 1. Sajnos minden termékét alaphelyzetbe kell állítania a távműködtetési egységekkel történt összes korábbi párosítás törléséhez. Erre azért van szükség, mert a régi párosítások megakadályozzák az új párosítások elvégzését. Ismételje meg az alábbiakban leírt eljárást vagy eljárásokat minden termékénél:
  • Elektromos és napelemes ablakok/nyitóberendezések: Nyissa ki az ablakot kézzel, és billentse kissé lefelé a motort, hogy megtalálja a világosszürke Reset gombot. Tartsa nyomva a Reset gombot addig, amíg a motorlánc meg nem mozdul. Ez a mozgás jelzi a motor megfelelő visszaállítását.
  • Elektromos redőnyök/hővédő rolók: A motor visszaállítása automatikusan kiváltja az alaphelyzetbe állítást.
  • Napelemes redőnyök/hővédő rolók: Nyissa ki az ablakot kézzel, és távolítsa el a jobb oldali zárófedelet a tartozék rolódobozáról (lásd a tartozékhoz mellékelt utasításokat). Tartsa nyomva a Reset gombot addig, amíg a termék röviden fel és le nem mozdul. Ez a mozgás jelzi a motor megfelelő visszaállítását. Helyezze vissza a rolódoboz végzáróját.
  • Elektromos árnyékolók: A motor visszaállítása automatikusan kiváltja az alaphelyzetbe állítást.
  • Napelemes árnyékolók: Csúsztassa jobbra az árnyékoló motoregysége alatti lapos Reset kapcsolót, és tartsa így addig, amíg az árnyékoló fel és le nem mozdul. Ez a mozgás jelzi a motor megfelelő visszaállítását.
 2. Térjen vissza VELUX Touch készülékéhez a termékfelfedezés és a beüzemelés befejezéséhez.

Megjegyzés: A termékek átvitelének legfeljebb 2 percen belül be kell fejeződnie.