VELUX termékfigyelmeztetés

2011. június 15-én a VELUX Magyarország Kft. termékfigyelmeztetést adott ki. A cég tájékoztatni kívánta ügyfeleit egy csekély mértékű spontán üvegtörési kockázatról, mely néhány speciális, kisméretű üveg esetén következhet be, melyeket 1997 and 2003 között értékesítettek.

Az érintett üvegek a legkisebb (39 cm vagy annál kisebb) szélességűek, 102, 304 vagy C02 méretkódúak. Bizonyos körülmények között, főként télen, csekély kockázata lép fel annak, hogy a belső üveg spontán betörik, és az üvegcserepek kihullanak.
Amennyiben az Ön VELUX tetőtéri ablaka esetén az üveg spontán betörését tapasztalta vagy a termékfigyelmeztetés által érintett üvegezésű tetőtéri ablakkal rendelkezik, kérjük, ellenőrizze le ablaka kódját.
Tetőtéri ablakának kinyitott szárnyán talál egy adattáblát. Az első három betű az ablaktípust, a második három betű-szám kombináció a méretet, az ezt követő szám (azon belül is a harmadik és negyedik számjegy) az üvegtípust azonosítja.

adattábla

Ha Ön 102, 304 vagy C02 méretkódú GGL vagy GGU típusú ablakkal rendelkezik, melynek üvegezése 59-es kódjelzésű, ingyenesen új üveget ajánlunk fel Önnek, csak szerviztechnikusunk kiszállási díját és munkadíját kell megfizetnie. 
 
További információért, kérjük, kattintson IDE. A követendő lépésekkel kapcsolatos teljes útmutató az ablaküveg figyelmeztetési weboldalon található.

Ha Ön más típusú (pl. GZL) vagy más méretű (pl. 308) vagy más üvegezésű (pl. 00) ablakkal rendelkezik, kérjük, lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal a Kapcsolat menüben. A csereüveg, a kiszállási és munkadíjak összegéről az ablakkód pontos ismeretében vevőszolgálatos kollégáink adnak Önnek tájékoztatást. Kérdéseivel forduljon a VELUX vevőszolgálathoz a (06-1) 436-0601-es telefonszámon. Kérjük, készítse elő az adattáblán olvasható kódot.
Minden kellemetlenségért elnézést kérünk, és mindent megteszünk, hogy Önt a lehető legjobb módon segítsük.