VELUX harmonikarolók

Rugalmas, fokozatmentes pozicionálás

A magánszféra védelme

Harmonikaroló

Rugalmasság az egyedi igényekhez


Javasolt helyiségtípus:

 • Lágy, szórt fény
 • Elegáns, dekoratív megjelenés
 • Tetszés szerint beállítható pozíció
 • 20 különböző szín és minta
 • Keskeny, elegáns oldalsínek
 • Szabadalommal védett formaterv
 • Az egyedülálló Pick&Click™
  rendszernek köszönhetően percek alatt felszerelhető

A VELUX elegáns harmonikarolók védik a magánszférát, és kellemes, lágy fényben fürdetik a helyiséget. Az üvegfelület bármely részére beállíthatók, így könnyen szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét és irányát, miközben a kilátásról sem kell lemondania. A harmonikarolók különböző színben és stílusban kaphatók, így biztosan megtalálja közöttük azt, amelyik a leginkább illik a helyiség kialakításához.


Ismerje meg az árnyékoló működését

Bármilyen stílust kedvel, van hozzá illő árnyékolónk.

20 különböző színben és mintában kapható.

A VELUX harmonikarolók lágy féyben fürdetik a tetőtéri szobát. A fény tomításának mértéke változó, és az árnyékolók színétől függ.

Működtetési lehetőségek

A megfelelő működtetési módozatú VELUX árnyékolók megválasztásához célszerű mérlegelni a tetőtéri ablakok elhelyezkedését, illetve azt, hányszor kívánja módosítani az árnyékolók helyzetét.

Az elektromosan működtetett, távvezérelt harmonikarolók akkor jelentenek ideális választást, ha kézzel nem elérhető magasságba épített tetőtéri ablakai vannak, vagy innovatív luxussal szeretné feldobni tetőtéri szobáját.

Bárhol megállítható az üvegfelületen

A tetőtéri ablakokra szerelt kézi működtetésű árnyékolók és redőnyök egyszerűen működtethetők kézzel vagy távnyitórúddal. Tökéletes megoldást jelentenek elérhető magasságban lévő, kézi működtetésű tetőablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a roló segítségével. Az árnyékolók belülről is beépíthetők, és az ablak akadálytalanul nyitható és zárható, még lehúzott árnyékolóval is. 

Az árnyékolók oldalsínekben futnak és fokozatmentesen pozicionálhatók. Sem az ablak aljához, sem pedig a tetejéhez nincs rögzítve, ezért az árnyékoló alulról felfelé és felülről lefelé is használható. Használja a fogantyút az árnyékoló tetején vagy alján az igény szerinti mozgatáshoz. 

A kézzel működtetett árnyékolók könnyebb működtetése érdekében távnyitórudak, rúdhosszabbítók és rúdadapterek is rendelhetők.

Elektromos

A VELUX elektromos harmonikarolók érintőképernyős vezérlővel a lakás bármely részéből távirányíthatók, ha VELUX INTEGRA® GGL tetőtéri ablakokra kerülnek. A VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlő előre programozott beállításokat is kínál a mindennapi kényelem és a jobb belső klíma biztosításához.


Amennyiben szükséges, az árnyékolók kézzel, az árnyékoló alján található mozgató rúddal is leengedhetők és felhúzhatók.  

Mit tehetek, ha nincs elektromos VELUX INTEGRA®GGL tetőtéri ablakom?  

Amennyiben Önnek nincs elektromos VELUX INTEGRA®
GGLtetőtéri ablaka, de szeretne elektromosan működtetett árnyékolót, próbálja ki a KUX 100 vezérlőrendszert. Ezzel az elektromosan működtetett VELUX árnyékolók vagy redőnyök kézi működtetésű tetőtéri ablakokon is használhatók. Kipróbálhatja a KMX 100-at is, és alakítsa kézi működtetésű tetőtéri ablakát elektromosan működtethető ablakká. A KMX 100 vezérlőrendszer lehetővé teszi több elektromos termék működtetését is. 

Mindkét rendszernek tartozéka a VELUX távirányító, amellyel az árnyékoló vagy redőny io-homecontrol® kompatibilissé tehető. 
A KMX 100 vezérlőrendszer esőérzékelőt is tartalmaz.

Számolja ki VELUX harmonikarolója árát

Felszerelési útmutató

VELUX árnyékolók felszerelése könnyedén
árnyékoló szerelés könnyen Pick&Click
árnyékolók könnyű felszerelése

A VELUX Pick&Click!™ rendszernek köszönhetően könnyen beépíthető

Előre szerelt, szabadalmaztatott rögzítő konzoljaink minden VELUX tetőtéri ablakon megtalálhatók – és minden VELUX árnyékoló könnyen beépíthető. A beépítési tájékoztatót minden árnyékolóhoz mellékeljük.

Beépítési tájékoztató

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

VELUX harmonikaroló – kézi működtetés
VELUX harmonikaroló - távirányítással, elektromos működtetéssel


Termékkombinációk

Kombinálja a harmonikarolókat VELUX külső hővédő rolókkal és redőnyökkel a fokozott hővédelemért és a VELUX szúnyoghálókkal a rovarmentes környezetért - még nyitott ablaknál is.

Külső hővédő roló

 • Hűvös tetőtér nyáron is
 • Akár 76%-kal mérsékli a besugárzó hőt, így 5 °C-kal hűvösebb lehet a szobában
 • Az áttetsző háló megőrzi a kilátást

Tetőtéri árnyékolás - a VELUX külső hővédő roló még azelőtt megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak üvegfelületét, így akár 5 °C-kal csökken a helyiség felmelegedésének mértéke. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Ráadásul a VELUX külső hővédő roló áttetsző anyagból készül, így átengedi a fényt és a kilátást sem akadályozza. A VELUX külső hővédő roló egyszerűen, belülről felszerelhető tetőtéri ablakára.

Redőny

 • Akár 94%-os hővédelem nyáron
 • Teljes fényzárás
 • Szigetelés és zajcsökkentés
 • Javítja az ablak hőszigetelését télen
 • Mérsékli az eső kopogásának zaját
 • Megnehezíti az illetéktelen behatolást

Tetőtéri árnyékolás: a komplett megoldás. A VELUX tetőablak redőny egész éven át az Ön szolgálatában áll. Nyáron védi tetőterét a túlmelegedéstől, télen pedig szigeteli a tetőablakot, hogy a fűtési energia a szobában maradjon. Ezen felül teljes sötétséget teremt a pihenéshez és az alváshoz, egyben csökkentve a kívülről érkező zajhatásokat is. 

Szúnyogháló

 • 100%-os rovarvédelem tetőtérben is
 • Ellenálló, átlátszó szövet
 • Nem zavarja a kilátást

VELUX tetőablak árnyékolás és rovarvédelem: a VELUX szúnyoghálóval élvezheti a friss levegőt - rovarok nélkül. Egyszerűen működtethető és minden VELUX tetőtéri ablakhoz illeszkedik. A szúnyogháló elegánsan megbújik a vékony alumínium rolódobozban, amikor használaton kívül van.

 

További árnyékolók

7
Érv a VELUX árnyékolók mellett
 • Tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokhoz
 • A VELUX árnyékolók percek alatt beszerelhetők
 • Bármilyen stílust kedvel, van hozzá illő árnyékolónk
 • A kényelem mindig elérhető közelben van
 • A VELUX árnyékolók tartósak
 • Árnyékoló szövetminták
 • Stílus és dizájn