Hideg éghajlatú régiókra passzívház-tanúsítvánnyal rendelkező tetőtéri ablak


A VELUX tetőtéri ablakok kínálatában a GGU 008230 típust ajánljuk abban az esetben, ha Passzívház-tanúsítvánnyal rendelkező építőanyagok szükségesek egy épületbe. E termék az első és egyetlen tetőtéri ablak, amely hideg éghajlatú régiókba* is megkapta a Passzívház-tanúsítványt, mint azt térkép is mutatja.

A tetőtéri ablak üvegezése háromrétegű üveg kívül és kétrétegű üveg belül. Az ablak U-értéke Uw=0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), mely a legjobb a piacon.

A GGU 008230 tetőtéri ablak napelemes működtetésű. A magasabb komfortfokozat eléréséhez napelemes redőnnyel vagy napelemes külső hővédő rolóval szerelhető fel. Mindhárom terméket az egyedülálló érintőképernyős vezérlőnkkel működtetheti az Önnek legkényelmesebb módon.

Terméktulajdonságok:
  
  • Hideg éghajlatú régiókra Passzívház-tanúsítvánnyal rendelkező tetőtéri ablak*
  • Süllyesztett beépítés szükséges EDJ 2000 vagy EDN 2000 süllyesztő beépítő készlettel
  • Az ablak U-értéke Uw=0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), mely a legjobb a piacon
  • A GGU 008230 napelemes tetőtéri ablakot VELUX érintőképernyős vezérlővel szállítjuk. Az egyedülálló vezérlő kezelése rendkívül kényelmes.
  • Arra terveztük, hogy Ön könnyedén működtethesse az árnyékolókat és a redőnyöket is.
  • A belső kétrétegű üveg kinyitható a könnyű tisztítás érdekében
  • Magas minőségű poliuretán bevonat belső fa maggal
  • Karbantartást nem igénylő felület


*Süllyesztett beépítés szükséges EDJ 2000 vagy EDN 2000 süllyesztő beépítő készlettel.

Tanúsítvány letöltése (pdf): VELUX tetőtéri ablak passzív házakhoz

 Nagyon forró, gyakran párás
 Forró
 Meleg
 Meleg/mérsékelt
 Hideg/mérsékelt
 Hideg 
 Sarkvidéki

A passzívház tetőtéri ablak előnyei

Energiamegtakarítás – legjobb a piacon

Az ablak üvegezése  - háromrétegű üveg kívül és kétrétegű üveg belül - extrém mértékű hőszigetelést biztosít. Így az Ön otthona melegebb, a fűtésszámlája pedig alacsonyabb lesz. Az ablak U-értéke Uw=0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), mely a legjobb a piacon.

Fokozott kényelem az érintőképernyős vezérlőnek köszönhetően

A napelemes működtetésű ablakokhoz érintőképernyős vezérlőt biztosítunk. Használja az előre programozott szellőztetési beállításokat, és élvezze a kényelem mellett az egészséges beltéri klímát.
Ne aggódjon az eső miatt - esőérzékelő

Minden napelemes tetőtéri ablak esőérzékelőt is tartalmaz, így az ablak automatikusan bezáródik, ha elered az eső.  Rendkívül hasznos funkció, ha Ön elfoglalt, másik helyiségben vagy házon kívül tartózkodik: soha nem kell aggódnia amiatt, hogy az eső kárt tesz berendezési tárgyaiban.

Működtetés

A napelemes működtetésű ablakokat erőkifejtés nélkül, energiatakarékosan működtetheti az egyedülálló érintőképernyős vezérlővel, mely a termék részét képezi.

Karbantartás

Könnyű tisztítás a karbantartást nem igénylő poliuretán felületnek, illetve a kinyitható kétrétegű üvegnek köszönhetően.

Üvegezés

A GGU 008230 tetőtéri ablakot speciálisan passzívház szerkezetekbe terveztük. A normál épületszerkezethez tekintse meg termékprogramunkat: VELUX tetőtéri ablakok.

Készen áll a vásárlásra?