VELUX APP kontra VELUX ACTIVE with NETATMO

Egy új szereplő okos otthon témában


Új lehetőség jelent meg a piacon, és VELUX elektromos termék-tulajdonosként most két okos otthon megoldás közül is választhat elektromos termékeihez.

2021 májusában megjelent az új VELUX APP (KIG 300 EU). Ez a megoldás azoknak a okos otthon felhasználóknak javasolt, akik élvezik a VELUX ACTIVE nyújtotta előnyöket, de még nem állnak készen a klímaautomatizálásra. Ebben a cikkben bemutatjuk a két termék közötti különbséget.  


Hogyan működik?


A VELUX ACTIVE követi a kortárs technológiai trendeket azáltal, hogy olyan szenzor alapú adatokat biztosít a felhasználóknak a beltéri klímájukról, amelyeket korábban nem tudtak megszerezni. A VELUX ACTIVE ezeket az adatokat használja fel a VELUX termékek automatikus működtetéséhez a lehető legjobb beltéri klíma megteremtése érdekében.


A VELUX APP viszont nem tartalmaz érzékelőket: ez a fő különbség a két megoldás között. A VELUX APP nagyszerű kiindulópont azok számára, akik csatlakozni szeretnének az okos otthonok világához, de még teljesen barátkoztak meg az érzékelőalapú automatizálással.

2 megoldás, 1 platform

A VELUX APP felhasználói bármikor adhatnak hozzá érzékelőket a megoldásukhoz, és ezáltal frissíthetnek a VELUX ACTIVE-ra, mivel mindkét megoldás a VELUX ACTIVE with NETATMO platformra épül.

Amikor Ön, mint a VELUX APP felhasználója választ keres kérdéseire a GYIK pontjai között, pontosan ugyanazokat a kérdés-válasz párokat látja majd, mint a VELUX ACTIVE felhasználók. Az érzékelőkkel kapcsolatos kérdések természetesen nem relevánsak az Ön számára.

Funkciók

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Okostelefonos vezérlés

Csoportos vezérlés funkció

Schedule & Automations

Hangvezérlés

Ok Google, Apple HomeKit

Ok Google, Apple HomeKit

Kompatibilitás

Ok Google, Apple HomeKit és Somfy árnyékolók

Ok Google, Apple HomeKit és Somfy árnyékolók

Automatikus hővédelem

Szellőzésidőzítő

Beltéri klímavezérlés

-

Érzékelőalapú szellőztetés

-

Intelligens érzékelőadatok

-

Élő időjárási adatok

-

Időjárásőrök

-