Az Ön Schedule and Automations funkciója 

Fedezze fel, mi mindent érhet el a Schedule and Automations funkció segítségével otthonában, videók, cikkek és a GYIK segítségével.

VELUX App Control telepítés

Hogyan lehet elérni és létrehozni a szoba automatizálását

Hogyan lehet elérni és létrehozni az Ütemezett vezérlést

Hogyan lehet elérni és szerkeszteni a szoba paramétereit

Schedule & Automations

2021 májusában lecseréltük az ACTIVE Control-t a Schedule & Automations-ra – ez Önnél az Ütemezett vezérlés és a Beltéri klímaautomatizálás képében jelentkezik. Az Ütemezett vezérléssel saját ütemezést állíthat be saját igényei szerint a VELUX elektromos ablakaihoz és tartozékaihoz. A Beltéri klímaautomatizálás esetében termékei a beltéri klíma érzékelők alapján működnek, ha rendelkezik VELUX ACTIVE with NETATMO-val. Ha rendelkezik VELUX App Controllal, a Beltéri klímaautomatizálás funkció le van tiltva, mivel az érzékelők nem részei ennek az egységcsomagnak.

Megjegyzés: VELUX App Control felhasználóként bármikor fejleszthet VELUX ACTIVE-ra, ha hozzáadja a beltéri klíma érzékelőket a rendszeréhez.

Eltávolítottuk az ACTIVE Controlt a VELUX ACTIVE with NETATMO alkalmazásból, azonban VELUX elektromos ablakai és tartozékai továbbra is ugyanúgy működnek, mint a frissítés előtt, ha nem készített új ütemezést az alkalmazásban. Tekintse meg a Schedule & Automations videóinkat, hogy jobban átláthassa az új funkciót.
Nem használhatja a Klímaautomatizálást a VELUX App Controllal, mivel ez a funkció beltéri klíma érzékelők alapján működik. A beltéri klíma érzékelőkkel a VELUX elektromos termékei automatikusan igazodnak otthona hőmérsékletéhez, páratartalmához és szén-dioxid-szintjéhez az ezekhez megadott beállítások mentén. A termékekre vonatkozó saját ütemezése mindig felülírja a Klímaautomatizálást.

Megjegyzés: VELUX App Control felhasználóként bármikor fejleszthet a VELUX ACTIVE with NETATMO-ra, ha beltéri klíma érzékelőket ad hozzá a rendszeréhez; ezzel rendelkezésére áll majd a Klímaautomatizálás. 

Mindig Ön irányítja a termékeit. Ezért - a késleltetési beállítás miatt - az Elsődleges prioritású vezérlés és az Ütemezett vezérlés mindig a Ön által kívánt módon működik, függetlenül attól, hogy mit mond az érzékelő-alapú Beltéri klímaautomatizálás.
Tudjon meg többet a késleltetési beállítások működéséről az alábbi táblázat segítségével.


Az Ön vezérlési módja

Időperspektíva

Időjárás elleni védelem

Elsődleges prioritású vezérlés

  • A csúszka használata az alkalmazásban
  • Távirányító használata
  • Apple Homekit
  • Siri hangvezérlés
  • Ok Google hangvezérlés
  • Automatikus bezárás a szoba felől

Azonnali futtatás

Ha esik, csak szellőzőállásig nyissa ki az ablakokat

Ütemezett vezérlés

Azonnali futtatás

Ha esik, túl szeles, túl hideg, vagy túl meleg az idő, ne nyissa ki az ablakokat

Beltéri klímaautomatizálás
(Rendszeres szellőztetéssel együtt)

Futtatás, amikor az Elsődleges prioritású vezérlés vagy az Ütemezett vezérlés aktiválása utáni késleltetési idő letelt.

Ha esik, túl szeles, túl hideg, vagy túl meleg az idő, ne nyissa ki az ablakokat


Vezérelje otthonát a Schedule and Automations nyújtotta lehetőségekkel

2021 májusában bevezettük a Schedule and Automations funkciót a VELUX ACTIVE alkalmazásunkban. 
Ez a funkció lehetővé teszi, hogy olyan napi ütemezést hozzon létre, amely illeszkedik a napi rutinjához. 

VELUX APP kontra VELUX ACTIVE

Új lehetőség jelent meg a piacon, és VELUX elektromos termék-tulajdonosként most két okos otthon megoldás közül is választhat elektromos termékeihez.

2021 májusában megjelent az új VELUX APP (KIG 300 EU). Ez a megoldás azoknak a okos otthon felhasználóknak javasolt, akik élvezik a VELUX ACTIVE nyújtotta előnyöket, de még nem állnak készen a klímaautomatizálásra. Ebben a cikkben bemutatjuk a két termék közötti különbséget.