2-szer jobb hőszigetelő képesség* új VELUX tetőtéri ablakokkal!

"Én már lecseréltem
régi tetőablakomat. 

Kettő újra."

Cserélje le régi tetőablakát egy sokkal jobbra még a tél előtt

Az ablakcsere lehetőséget ad arra is, hogy átgondolja az igényeit és akár nagyobb méretű, akár több tetőablakot válasszon a régi helyett. Mert egy tetőablak, meg még egy az sokkal több, mint kettő: több napfény, több friss levegő, nagyobb komfort!

Mit nyerhet az ablakcserével?

2-szer jobb hőszigetelési értékű* nyílászárók szolgálják majd otthona melegen tartását a hideg hónapokban.

Ezáltal csökkenthető a fűtésszámla, így több családi büdzsé marad, amit a rezsi helyett másra fordítható. 

+10% Az üvegfelület (mérettől függően) akár 10%-kal nagyobb lehet.

Az ingyen napenergia csökkenti a fűtési költségeket.

-60% A hőveszteség (üvegtípustól függően) akár 60%-kal csökken.

Melegebb van a szobában, kevesebb az energiafelhasználás.

+ teljeskörű árnyékoló választék új VELUX tetőtéri ablakokra.

A hatékony fény- és hővédelemért.

+ 100% karbantartásmentes tetőablakok

Magas páratartalmú helységekbe műanyag bevonatos tetőablakokra cserélheti régi tetőablakát.

+ csendesebb szobák

A Standard Plus tetőablakok fokozott hangszigetelése segít abban, hogy kevésbé szűrődjenek be az utcai zajok.

+ huzatmentes otthon

A huzat elleni extra gumitömítés útját állja a behúzó hideg levegőnek.

+ csak néhány óra - Tetőablakcsere egyszerűen, gyorsan, hatékonyan.

Méretazonos tetőablakcsere akár pár óra alatt megvalósítható profi szakember segítségével, de nem tart tovább egy napnál, minimális kosszal és felfordulással jár.

2-szer jobb hőszigetelés*
A régi (1986-2003 között forgalmazott) VELUX tetőtéri ablakok cseréje után a hőveszteség több, mint 50%-kal csökken VELUX Standard Plus ablak alkalmazásakor, mivel
a régi ablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 2,8 W/m2K
az új Standard Plus ablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,1 W/m2K
1,1 / 2,8 = 40% - azaz 60%-kal csökken a hőveszteség

Az állítás a VELUX Standard tetőablakok esetén is megállja a helyét, mivel
a régi ablak hőátbocsátási tényezője: Uw= 2,8 W/m2K
az új Standard ablakok hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,3 W/m2K
1,3 / 2,8 = 46% - azaz 54%-kal csökken a hőveszteség

A hőveszteség tehát bármely 2003-ig forgalmazott VELUX tetőtéri ablak (FVI, GZL, GGL, GHL típusok) új VELUX tetőtéri ablakra történő cseréje esetén legalább 50%-kal csökken.
tetőablakcsere olcsón

Ha tetőablakcserén gondolkozik, forduljon hozzánk!

Keresse felkészült kollégáinkat a +3614360601 telefonszámon, vagy jöjjön el személyesen budapesti bemutatótermünkbe (1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.).

Megtekintheti termékválasztékunkat és ingyenes szaktanácsadásunk keretén belül kérdéseire is választ kaphat hozzáértő kollégáinktól.

Válassza ki saját tetőtéri ablakát 

kiegészítőkkel együtt és nézze meg az árakat.
Kattintson az online árajánlatért!

Ismerje meg teljes termékválasztékunkat és tetőtéri ablak kiválasztási útmutatásunkat.

Töltse le a VELUX termék- és árkatalógust!

VELUX termékajánlat az energiahatékonyságért

Standard Plus tetőablak
 • 1. Csendes és huzatmentes  otthon

  Csendes és huzatmentes otthon

  Az extra gumitömítés a 3-rétegű üveggel kombinálva 32 dB-re javítja a hangszigetelést, kevesebb kültéri  és forgalmi zaj szűrödik be a szobába. Élvezheti a nyugodt pihenést, éjszakai alvást, ami a gyerekek számára különösen fontos.

  Az ablakszárnyon körbefutó gumitömítés által a Standard Plus tetőablakok a legjobb légzárási kategóriába sorolhatók, így garantálják otthona huzatmentességét is.

 • 2. Kisebb fűtésszámla

  Kisebb fűtésszámla

  Az innovatív 3-rétegű üvegezéssel megfizethető a jobb energiahatékonyság. Az ablak alacsony, 1,1 W/m2K  és az üveg 0,6 W/m2K U-értéke (hőátbocsátási tényező) a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad.
  A tetőablak szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ rendszerrel rendelkezik. A fenyő ablak extra EPS hőszigetelő anyaggal ellátva készül, ami egy speciális, levegő buborékokból álló rendszer. Karbantartás mentes ablakok esetén az ablak fa magja hőkezelést kap, ami a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. Ezzel az extra hőszigeteléssel még több energiát tud megspórolni és tovább csökkenthető télen a fűtésszámla.
 • 3. Egyszerű ablaktisztítás
  karbantartás

  Egyszerű ablaktisztítás

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. Ezután mindkét kezét szabadon használhatja.
  Fehér, karbantartást nem igénylő ablakunk felületfolytonos poliuretán bevonattal készül, azaz nem profilokból áll. Biztosan tapasztalta, hogy a normál műanyag ablakok sarkaiban a profil-illesztések mentén megül a kosz és lehetetlen kitakarítani. A profilmentes, lekerekített sarkok garantálják a könnyű és tökéletes tisztíthatóságot.

 • 4. Felpattintható árnyékolók széles választéka

  Felpattintható árnyékolókhoz kialakítva

  Tetőtéri ablakához mindenképpen válasszon árnyékolót! Egy ablakra 3 típusú, különböző funkciójú árnyékoló is felszerelhető. Külső hővédő rolóval, vagy redőnnyel akár 5 fokkal is hűvösebb maradhat a tetőtér nyáron. Belső árnyékolóink széles választékával gondoskodni tud a fényszabályozásról, vagy akár a teljes fényzárásról. A belső burkolatra felszerelhető szúnyogháló biztosítja a rovarmentes otthont. 

  Minden tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így bármely VELUX belső árnyékoló könnyen felszerelhető rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész, akár Ön is meg tudja csinálni, nem kell külön szakembert fizetni. A megfelelő, gyors és hatékony szúnyogháló és redőny felszerelés érdekében javasoljuk, hogy forduljon Vevőszolgálatunkhozvagy VELUX ajánlott beépítőhöz.

 • 5. Utólag is automatizálható
  VELUX automatizálható tetőtéri árnyékoló
  tetőablak taviranyito
  A kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak. 

  Ehhez a KUX 110 egyfunkciós irányítóegységre és a KMG 100K elektromos ablakmozgató motorra lesz szüksége, így a tetőtéri ablakot egy gombnyomással nyithatja-zárhatja. További kiegészíthetőkkel (pl. KLR 200) az ablakokra szerelt elektromos VELUX INTEGRA® árnyékolókat vagy redőnyöket is egyszerűen távvezérelheti. 

 • 6. Karbantartás mentes változat

  Karbantartás mentes, fehér

  Fehér, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkező tetőablakunk ideális magas páratartalmú helyiségekbe, pl. konyhákba és fürdőszobákba. A PVC ablakokkal szemben a poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok belseje fából készül, amelyet fehérre festett poliuretán bevonat fed. A belső rész olyan speciális, hőkezelt faanyag, amely még hatékonyabbá teszi az energiafelhasználást és lényegesen hosszabb élettartamot garantál, mint a sima műanyag ablakok. 

  A felület 100% karbantartás mentes, így megtakaríthatja a felületkezelésre fordítandó időt és költségeket.

Merítsen ötletet néhány sikeres átalakulásból

"3 gyönyörű gyermekünk a legjobb motivációt nyújtották tetőterünk eddig halogatott felújítására."

"Kicseréltettem régi tetőablakomat kettő újra. Többet nyújtanak annál, hogy lett két új ablakom."