Érdemes minden lehetőséget számításba venni a mindennapi kényelem javítása érdekében: a kisebb-nagyobb tetőtér-felújításokat és akár a tetőtér teljes átalakítását is.

Kisebb tetőtér-felújítás

A kisebb felújítások nem csupán praktikusak, hanem kellemesebbé is teszik a látványt, és közérzetednek is jót tesznek. Néhány kisebb részletet átalakítva máris úgy érezheted, hogy teljesen új helyen vagy. Nézd meg tetőtered más szemszögből, és lehet, hogy találsz néhány sötét falat. Mi lenne, ha átfestenéd őket? Nincs elég fény? Építtess be több ablakot – ez sokkal kisebb munka, mint gondolnád. Számtalan módon feldobhatod a tetőteret!

Nagyobb tetőtér-felújítás

Tetőtered már tíz-húsz éves, és elavultnak hat, ahol nem érzed otthon magad? Újítsd fel! Ha felújításban gondolkodsz, figyelj a teljes képre. Vizsgáld meg a tető szigetelését, és ha már nem működik megfelelően, a felújítás keretében cseréld le – a befektetés néhány éven belül megtérül! Ugyanez igaz a fűtésre, az ablakokra és a padlókra is. Ez jó alkalom lehet arra is, hogy új bejáratot építs.

Tetőtér-beépítés

Szeretnéd megfizethető áron bővíteni otthonodat? Ha a házad tetőtere kihasználatlanul áll, kezd azzal az átalakítást. Ez a tetőtér átalakításának leghatékonyabb módja – mind a költségeket, mind az alapterületet nézve. Ráadásul az energiatakarékosságot is segíti.

Tudtad?

Tudtad, hogy többféleképpen is kaphatsz
támogatást a felújításhoz?
Nézd meg a legújabb elérhető támogatásokat itt.

Különleges fény árad a lakásba nappal és éjszaka egyaránt.

Luigi Sala, tulajdonos

Egy ablakbeépítő új VELUX tetőablakot épít be egy fekete cserepes tetőbe.