1. Energiamegtakarítás

A felújítással hosszútávon is jelentősen megalapozhatod az energiamegtakarítást. Például a régi huzatos ablakokat új, nagyszerűen szigetelt darabokra cserélheted. Az egyszeri nagyobb befektetés néhány év alatt megtérül. Ne feledd: a szigetelés nemcsak a téli energiatakarékosság miatt fontos, hanem a megfelelő külső szigetelés nyáron is hűvösebb beltéri klímát biztosít. A hatékony külső szigeteléssel házad egy termoszhoz hasonlóan a meleget és a hűvöset is jól tartja.

2. Megfizethető otthon bővítés

Ha a család gyarapodásának köszönhetően, vagy bármilyen más okból kezd szűkössé válni a házatok, a tetőtér beépítése az egyik legjobb bővítési lehetőség. Nem csupán otthonod beltéri klímáját teheted jobbá a tetőtér átalakításával, de megfizethető áron juthatsz nagyobb térhez. Ha a világjárvány alatt te is áttértél a távmunkára, az újonnan kialakított helyiségekben megalkothatod például saját munkaállomásodat, ahol a bőséges napfénynek köszönhetően mindig motivált maradhatsz.

3. Kellemesebb lakókörnyezet

A kellemesebb lakókörnyezet javítja az életminőségedet. De mit is jelent ez? Ha jól érzed magad otthonodban, az kihat az egész életedre és arra, hogyan tudod kezelni a különböző szituációkat – legyenek azok pozitívak vagy negatívak. A házfelújítás azért is örömteli munka, mert olyan változásokat hoz, amelyek a következő hónapokban és években is hozzájárulnak jó közérzetedhez. Az ablakok cseréje és az ablakfelületek növelése nyomán több napfény jut otthonodba. Ez a szellőzéssel együtt megakadályozza a penészképződést és a párásodást, vagyis a légzőszervi problémák és allergiás állapotok leggyakoribb okait.

4. Az ingatlan értékének növelése

A felújítás azért is előnyös, mert növeli házad vagy lakásod piaci értékét. A kiváló minőségű VELUX termékek és megoldások optikailag növelik és napfénnyel árasztják el a helyiségeket, jobb kilátást biztosítanak, vagy egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, ezért jó befektetésnek számítanak, és növelik ingatlanod értékét. Röviden: jobbá tesszük mindennapjaidat.

5. Okosabb otthon

A technológia fejlődése számos területen megkönnyíti életünket. Miért ne használnánk ki? Akár kisebb, akár nagyobb tetőtérfelújításba, akár teljes tetőtér-átalakításba fogsz, megkönnyítheted életedet, és okos otthonná alakíthatod lakásodat.

6. Rád szabott élettér.

Egy örökölt vagy használt lakás vagy ház esetében mindig felmerül, hogy milyen is lenne, ha saját igényeidhez igazíthatnád, és senkihez sem kellene alkalmazkodnod, még az előző tulajdonosokhoz sem. A felújítás során a saját képedre formálhatod az ingatlant, és belevihetsz egy kicsit a saját személyiségedből. A felújítással kétszeresen is jól jársz: egyrészt kellemes környezetet alakíthatsz ki, amely nap mint nap kiszolgálja igényeidet és javítja a hangulatodat, másrész funkcionálisan is új szintre emelheted a helyiségeket.

Ősszel többnyire akkor is kikapcsolva hagyhatjuk a fűtést, amikor ismerőseink már hetek óta fűtenek.


Marko, tulajdonos

Egy ablakbeépítő új VELUX tetőablakot épít be egy fekete cserepes tetőbe.